top of page

Demir Yumruk'un En Büyük Düşmanları


Sabretooth

Üçlü Demir ve Scimitar gibi isimlerle uzun soluklu, daha az kötü adamlarla çarpıştıktan sonra, Demir Yumruk Sabretooth adlı mutant canavar adamla tanıştı ve ilk savaştan ömür boyu süren bir düşmanlık büyüdü. Sabretooth, gün içinde diğer suçlular için bir uygulayıcı olarak çalıştı ve bu da onu Danny ile çatışmaya soktu ve vahşeti kahramanımızı bir yoldan daha çok korkutsa da, Demir Fist'in her savaşta kazandı.


Usta Han

Usta bir manipülatör ve şeman, sihirbaz Master Khan'ın Iron Fist'e karşı en büyük darbesi Danny Rand ve arkadaşları Luke Cage, Misty Knight ve Colleen Wing tarafından yenildikten sonra, sadece onun düşmanının ölümüne değil, yerine çözülmeyen doppelganger.


Davos

Danny'nin en büyük düşkünlerinden biri olan Davos, Ejderha Shao-Lao'yu yenerek Demir Yumruk'un gücünü elde edememesinden K'un-Lun'i terk edip, görevde başarılı olanlardan güreşmek için yemin ettikten sonra merkez sahneye çıktı. Çelik Serpent olarak, Danny'yi dövüşte dövdü ve kendi yenilgisine kadar gücü ele geçirdiğinde bu hedefi yerine getirmeyi başardı. Çok geçmeden, kendini Çelik Anka kuşu olarak yeniden canlandırdı ve Cennet Kentleri Turnuvası sırasında bir kez daha Demir Yumrukla karşı karşıya geldi.


Bushmaster

İşini ABD'ye genişletme amaçlı bir Avrupalı ​​suç patronu olan John McIver, Bushmaster olarak bilinir ve sadece Demir Yumruğu değil, onun ortağı Luke Cage için hayatı zorlaştırmak için bir yılan gibi vuruldu. Başlangıçta hiçbir güç ya da özel yetenek elde etmedi, ancak daha sonra sözde Güç Adam sürecinden geçmeye çalıştı ve içsel enerjileri kendi çöküşüne neden olana kadar kahramanları bir Süper Köy olarak savaştı.


Junzo Muto

Steel Serpent'ten çaldığı yeteneklerle Muto, El olarak bilinen uluslararası suç örgütünün besin zincirinin tepesine doğru yol aldı ve lideri oldu. Bir anda, Danny'yi dövüşte gerçekten yendi ve K'un-Lun'i fethetmek için sadece acı kaybının tadı için harekete geçti.


Ölüm-Sting

Ölümcül Ölüm-Sting, Danny Rand'le rakiplerinin diğerlerinden daha yakın ilişkide bulunabilir - aile kanı. Iron Fist'in üvey kız kardeşi Miranda Rand-K'ai K'un-Lun'i sevgilisiyle birlikte bıraktı, ancak H'ylthri'nin baş parmağı altında ihalesini yapmak için ayağa kalktı. Kendisini süper bir suçlu gibi göstererek, onun efendileri için Zodyak Key'i aradı ve uzun zamandır kayıp olan kardeşi değil, Danny'nin bir düşmanı olarak karşı karşıya geldi.

Vinç Anne

K'un-Zi'nin Cennet Şehri'ni tuhaf ve görkemli hükümdarı olarak görüyor, ancak cinayet ve intikam gibi dünyevi bir rahatlık arzusu, Crane Anne'yi Iron Fist ile çatışmaya sokan bir seviyeye indiriyor. İlk önce Danny Rand'in öncülü Orson Randall'la çatıştı, ama şimdi şimdiki Iron Fist'i rahatsız etmek için suikastçılar ve suretler kullanıyor.


Zhou Cheng

Bu kötü adam, yıllar boyunca Demir Yumruklarını kalpleri için öldürüyor ve ölümsüz ejderha Shao-Lao'ya bir bağlantı yaptı. Danny Rand'a saldırdı ve diğer Ölümsüz Silahlar ile chi'yi tespit etmek için doğuştan gelen gücünü kullanarak savaştı , ama Demir Yumruk kendini Cheng'dan maskelemeye ve onunla savaşmak için kendi iç iradesini kapattı.


Quan Yaozu

Bu aslında, Iron Fist'in rakiplerinin çoğunun normal deneyimlerinden biraz mutlu bir şekilde sona erdi. Yüzyıllar boyunca bir tutsak olan Yaozu, iblislerin saklandığı efsanevi Sekizinci Şehrin hükümdarı oldu, ama Danny Rand'le savaştıktan ve Demir Yumruk'un bütünlüğünden etkilendikten sonra, önceliklerini yeniden düzenlemeye ve kurtuluşu aramaya başladı.

458 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

VENOM

Odin Borson

bottom of page